Филмови и TV Продукции

Ежедневната работа с конете ни, перфектната им натренираност и лекотата на работа с тях, както и привикването им към всякакви плашещи предмети и шумове ги прави изключително подходящи за участия във филмови и телевизионни продукции. Доверието, с което те работят с нас им помага да изпълняват сложни упражнения в неестествена за тях среда, да се чувстват спокойни и уверени в тесни затворени пространства. Конете ни са привикнали към всякаква снимачна техника, прожектори и осветление от всякакъв вид, както и към динамичната обстановка на снимачната площадка. Натрупаният опит през годините и участията на нашите коне и треньори в различни телевизионни, кино и научно–популярни филми, работата им във възстановки, демонстрации и репортажи ни дават пълна увереност в тях.

Гордост за нас е оценката от режисьори и продуценти за уменията на екипа и на конете ни. Умения, които пестят снимачно време. През изминалата 2017 година конна база „Адгор“ взе участие в редица филмови и ТВ продукции, рекламни клипове и снимки, както и репортажи и интервюта. Едни от най-интересните ни проекти включват: участия в клипове и филми по идея на Пламен Мирянов и фондация „Нашият дом е България“, участие в немската филмова продукция „Мигранти“, както и в българския филм „Воевода“, представянето на Симеона Герджикова в документалната поредица на БНТ „Българското Пътуване в Европа“, музикални клипове на Едуард Лазарев и Рой Стърн, съвместен проект за представлението „Еквус“ на младежки театър „Николай Бинев“, интервюта за телевизия BiT „Завърналите се“, вестник „Капитал“, списание „Влъхвите“, както и рекламни клипове за Volvo, Mini Cooper, Lidl и Ivet Fashion.

Конна база „Адгор“ има дългогодишно партньорство с предаването на БНТ „Непозната земя“ с продуцент и режисьор Атанас Димитров, с който многократно сме заснемали епизоди и възстановки с участието на Анна Елазарова, като помощник-водещ на предаването, както и с екипа и конете от базата ни.

Adgor Youtube

Return to Top