Ваучери

Ваучери за езда

Ако след дълги колебания сте решили да се откажете от непотребните сувенири за подарък, които обикновено събират прах на някоя лъвица, и сте решили да направите интересен подарък, то ваучерът за езда е един добър избор. Дали ще е за любимия човек, за близък приятел или просто за някой, който има празник – няма значение. Да подариш изживяване е нещо, което наистина впечатлява, нещо което оставя траен, а понякога и незабравим спомен.

Конна база Адгор предлага ваучери за подарък, които се договарят индивидуално. Можете да изберете за подарък езда с продължителност по ваше желание – 1, 2, 5 часа, а можете да изберете и комбиниран ваучер за езда и фотосесия.

Подаръчните ваучери са със срок на валидност 2 месеца след покупката им. Задължително е запазването на час за езда и фотосесия най-малко три дни преди деня, в който желаете да ни посетите.

Ваучер за езда и фотосесия може да поръчате на телефоните от сайта ни. Доставката става с куриер като разходите са за сметка на поръчващия. Можете да закупите ваучер и на място в базата или да се договорите за получаването му лично в София.

Подарък с кауза

Зарадвайте близък човек, колегите си или корпоративните си клиенти с албум от 40 красиви картички със снимки на нашите коне.

Фотосите са заснети с много любов от Николай Чапкънов, Надя Рийд и Анна Елазарова.

Кампанията има за цел да спомогне за отглеждането и лечението на конете “ветерани“, както и на всички изоставени коне на територията на базата.

Албума може да поръчате на телефоните от сайта ни. Ще ви бъде доставен с Еконт до посочен от вас адрес. Цената е 80 лева.

Доставката не е включена в цената.

Благодарим ви!

Ако искате да разберете повече за нашата инициатива, вижте причините за създаването на фондация “Адгор за конете“ по на долу.

Нека не ги изоставяме!

Слънцето плавно се потапя в хоризонта. Розовожълта феерия от залез, планински пейзаж, прохладен ветрец и… две щръкнали конски уши. Едва ли има по-чуден залез от онзи, видян между ушите на коня. Само този, който го е изпитвал, знае...

Конят ни разбира по един толкова простичък начин, без да ни съди, разпитва или противоречи… Той просто е там, за да ни побутне леко по ръката, весело да изпръхти и да ни напомни за моркова, който така старателно сме скрили в ръкава си. Той ни дарява с цялата си обич, сила и живот. Достатъчно е само да усетим мекото му плюшено носле върху рамото си и го знаем.

Учим конете си да изпълняват всяко наше желание. Да ни носят на гърба си ежедневно и да бъдат управлявани от нас във всяко свое движение, пренебрегвайки инстинктите си. Учим ги да ни се доверяват безрезервно и да тичат с вятъра щом ни се прииска. Години наред ги представяме на демонстрации, състезания и изложения, за да ни носят гордост, награди и пари. Изискваме от тях да бъдат всичко, което си наумим, и сме готови почти на всичко, за да удовлетворим желанията си. А те никога не ни предават, нито се отказват, просто кротко почесват муцуната си, опитват се да си откъснат няколко стръкчета трева и продължават с упражненията.

Но какво се случва с конете, когато не са годни да изпълняват всяка наша прищявка? Какво става с тях, когато са стари, контузени или болни? Какво става тогава, когато сме ги научили да ни се доверяват безрезервно?

Ние ги предаваме - оставяме, продаваме, заменяме, убиваме, изяждаме или просто търсим най-бързия начин да се отървем от тях, въпреки предаността им и всички онези емоции, с които са ни дарявали, докато са били здрави.

С тези картички ви призоваваме да отворите очите и сърцата си и да не оставяте най-добрите си приятели на произвола на съдбата. Не се прибирайте спокойни вкъщи без да знаете какво се случва с доскоро вашата животинка, когато сте се отказали от нея, защото вече не може да удовлетвори всяко ваше желание.

Събраните средства от тази кампания ще бъдат използвани за по-добрата грижа и закрила на изоставените коне и конете „Ветерани“ в конна база „Адгор“. Снимките, използвани за целта са авторски и направени с много любов от фотографите: Анна Елазарова, Николай Чапкънов – Нико Чапа и Надя Райд. Включете се и вие!

Return to Top