Конна база Адгор

Конна база „Адгор" се намира в непосредствена близост до София, в изключително красив екологично чист район с вълнуваща панорама към четири планини – Рила, Верила, Витоша и Плана. В базата се предлагат уроци по езда както за абсолютно начинаещи, така и за напреднали ездачи. Голяма част от дейността ни заема обучението по езда, което е базирано на специално разработена обучителна програма.

Конна база „Адгор" е първото място в България, където са въведени методите и практиките на Natural horsemanship (естествени отношения между човека и коня), работата от земя с конете и обучението им, основаващо се на естествените им взаимоотношения в стадото.

Основният приоритет за нас е безопасността ви по време на езда. Имаме дългогодишен опит в ездата за деца, за които редовно се организират групови посещения и зелени училища.

Конна база „Адгор" е единственото място в България, където ездачи и коне се обучават в Western езда. Основните дисциплини от Western ездата: Трейл (Trail), Роупинг (Ranch roping) и Рейнинг (Reining) са широко застъпени при нас.

Обширните ни пасища и прекрасните условия за отглеждане на коне ви дават възможност да се възползвате от пансиона за коне, който предлагаме.

В базата редовно се снимат телевизионни и филмови продукции, благодарение на натренираността на нашите коне и професионализма на нашите треньори.треньори.