Фотосесия с коне

Има ли нещо по-хубаво от това, да запечатаме незабравимо преживяване, да съхраним изживяна емоция и да запазим жив спомена за едно прикючение? Да споделим с приятелите и близките си, как сме се се забавлявали, а дори и да се посмеем на комични ситуации и физиономии.

Част от съхраняването на тези спомени може да бъде фотосесията с коне, която Ви предлагаме. Може да се възползвате от тази услуга, дори и да сте напълно начинаещи ездачи. Дали ще изберете за фотосесията да сте на манежа или сред природата, е въпрос на Ваше решение.

Представяме Ви кратки визитки на нашите партньори, с които можете да договорите Вашата фотосесия с коне. Не забравяйте, че е задължително да си запишете предварително и час за езда.

Камелия Атанасова

Връзката между човека и животното е невероятна. Тя се появява в момента, в който и двамата усетите, че срещата ви е специална. Нашият фотограф Камелия Атанасова вижда това, което вие не можете. Тя вижда искрата в очите ви при новото предизвикателство, вижда доверието на коня и трепета от връзката ви. Тя вижда здраво стиснатата юзда и плавния такт на копитата. Вижда косите ви, които вятърът развява и пърхащите ноздри на коня. Ездата за вас е приятна тръпка, ново приключение или старо удоволствие, към което отново и отново се връщате. А защо да не бъде и красив спомен, скътан в някой албум или снимка на стената, която с гордост да показвате на внуците си?

За повече информация относно Индивидуална Фотосесия или Подарък, посетете сайта на Камелияа Атанасова.

Return to Top